De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel

De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel Collections

Hallo daar. Zoals u weet, De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel deze post is voor u voorzien, en we proberen u inspiratie of ideeën te geven Home. En als u meer op deze site zoekt, dus er zijn meer inspiratie en ideeën over De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel In onze home decoratie foto's collecties op deze post.

De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel Is een idee voor je huis, het ontwerpen van ideeëncollecties, of als je familie nodig hebt om ideeën te ontwerpen of thuis te ontwerpen, die in Home category. Deze post en het ontwerp is voor u geplaatst, en zoals u weet, hopen we dat we u inspirerende ideeën en juiste ontwerpen kunnen geven om uw huis te verfraaien en te verfraaien. En daarna kunt u het beste ontwerp of decoratie voor uw huis vinden. Dus, dit ontwerp collecties over De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel Misschien kunt u onze foto's collectie opslaan voor uw juiste verwijzing om uw huis goed te ontwerpen. Wij hopen onze collecties over De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel Kan gemakkelijk op uw huis worden aangebracht.

Oke, nu Als u meer ontwerp over nodig hebt De 30-Tweede Truc Waarvoor Diameter Lamp boven Eettafel, U kunt onze andere huisontwerp collecties in Home category. Dus als de zorg voor onze site, vergeet niet om dit bericht naar uw sociale media te delen als u het leuk vindt en ook bezoek onze blog om de meest recente ontwerpidees over huisontwerpideeën te krijgen.

Die Diameter van de Lamp boven de Eettafel: het Ultieme Gemak!

Als de tafel tegen een muur staat, centreert u de kroonluchter in het midden van de kamer en gebruikt u coördinerende of bijpassende wandkandelaars als accenten aan beide zijden van de tafel. Een ronde tafel moet worden herhaald in een ronde kroonluchter of hanger, terwijl een rechthoekige tafel er het beste uitziet met een lineaire hanger. Als je een ronde tafel van 60 inch hebt, zou een kroonluchter met een diameter van 30 inch perfect moeten zijn.

De Geschiedenis van Die Diameter Lamp boven de Eettafel Weerlegd

Combineer kleinere kroonluchters met de kroonluchter die u boven de tafel hangt en plaats ze boven keukeneilanden, bars of gootstenen. Wanneer u uw lichtkap installeert, is het over het algemeen beter om deze te installeren voordat de pooltafel is geplaatst. Voordat u uw pooltafel aanschaft, moet u overwegen of u de juiste verlichting in de speelkamer kunt ophangen. Als er een speeltafel of een pooltafel is, moet u het koplicht op een afzonderlijke dimmerschakelaar leveren.

Met Welke Diameter Lamp boven Eettafel

Als uw tafel groot is, moet u de kroonluchter misschien hoger hangen om de rechten van licht te krijgen. Kies net als bij een eettafel een kroonluchter met een diameter die in verhouding staat tot uw nachtkastje. Als de eettafel bijvoorbeeld 48 inch breed x 60 inch lang is, zou de kroonluchter met een diameter van 24 tot 36 inch een geschikte maat hebben om bij de tafel te passen. Bijvoorbeeld, als de Eetkamertafel een rechthoek is van 48 breed x 72 lang, zou een kroonluchter die ongeveer 24 is (de helft van de 48 breedte van de tafel) in diameter er fantastisch uitzien. Eettafels kunnen een veelzijdige tafel zijn in veel huizen, dus u moet een inventaris opmaken van hoe u de ruimte gebruikt wanneer u beslist hoe u hem moet oplichten. Gebruik de tabel als richtlijn om de maat van uw kroonluchter te bepalen, net als bij een eettafel. Als je een lange eettafel hebt, kun je 2 kroonluchters gebruiken om het aan te steken.

Het Argument Over Dat de Diameter van de Lamp boven de Eettafel

Tafels kunnen tafellampen bevatten, kolommen kunnen worden geflankeerd door torchieres, kunst op de muren kan worden verlicht en planten kunnen worden gemarkeerd met draagbare lampen. Rechthoekige tafels hebben de neiging om meer speelruimte te bieden. Als u een rechthoekige tafel heeft, kunt u een lange, lineaire armatuur of twee geflankeerde lichten overwegen. Evenzo, als u een langere, rechthoekige tafel heeft, overweeg dan een vergelijkbaar gevormde kroonluchter om over de lengte van de tafel te lopen. Lange rechthoekige of ovale tafels werken goed met opties met lineaire ophanging of meerdere lichte hanglampen.

Het Eerlijk te Goedheid Waarheid Waarop de Diameter van de Lamp boven de Eettafel

In slaapkamers, ga voor maximaal 30 centimeter wanneer lampen op nachtkastjes staan. Wanneer u op zoek bent naar de juiste lampenkap, onthoud dan dat ze in uw badkamer, kelder of wasruimte kunnen gaan om sfeer toe te voegen en een esthetiek te creëren die er niet één keer was. Terwijl een staande lamp naast een wingback-stoel een breder profiel kan veroorloven voor plaatsing in uw woonkamer.

De Ultieme Die de Diameter van de Lamp boven de Eettafel Truc

Als u niet zo bezorgd bent over hoe de lamp u helpt bij uw dagelijkse activiteiten, kiest u misschien voor een puur om decoratieve redenen. Je kunt twee hangende lampen maken van één bol, één van elk halfrond. Of u nu een nieuwe hanglamp wilt ophangen of een tafel- of staande lamp wilt die een beetje liefde nodig heeft, er zijn duizenden keuzes. Het plaatsen van hanglampen boven eettafels is gebruikelijk, maar ze kunnen ook aantrekkelijk zijn aan de bovenkant van een trap, zei mevrouw Tillotson, of in paren aan beide zijden van een bed of een badkamerspiegel. Verlichting boven een eettafel. Houd rekening met de vorm en grootte van de tafel. Pooltafelverlichting is een zeer belangrijk aspect van het spel omdat schaduwen van de ballen op de tafel, evenals de omgeving van de kamer een groot effect op het spel kunnen hebben, waardoor het maken van een opname soms onmogelijk wordt.

Wat Je niet Weet Over Welke Diameter Lamp boven Eettafel

De diameter van de kroonluchter hangt af van de straal van de tafel voor een uitgebalanceerd ontwerp. Als algemene richtlijn zou de diameter van uw kroonluchter ongeveer driekwart van de breedte van uw tafel moeten zijn. Behandel die som als inch, en je hebt de voorgestelde diameter van de kroonluchter voor die ruimte. De diameter van een hangende armatuur of een kroonluchter moet ongeveer 12 “minder zijn dan de smalste afmeting van de tafel.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *