Loungeset Buiten Outlet

Loungeset Buiten Outlet Collections

Hallo daar. Zoals u weet, Loungeset Buiten Outlet deze post is voor u voorzien, en we proberen u inspiratie of ideeën te geven Home. En als u meer op deze site zoekt, dus er zijn meer inspiratie en ideeën over Loungeset Buiten Outlet In onze home decoratie foto's collecties op deze post.

Loungeset Buiten Outlet Is een idee voor je huis, het ontwerpen van ideeëncollecties, of als je familie nodig hebt om ideeën te ontwerpen of thuis te ontwerpen, die in Home category. Deze post en het ontwerp is voor u geplaatst, en zoals u weet, hopen we dat we u inspirerende ideeën en juiste ontwerpen kunnen geven om uw huis te verfraaien en te verfraaien. En daarna kunt u het beste ontwerp of decoratie voor uw huis vinden. Dus, dit ontwerp collecties over Loungeset Buiten Outlet Misschien kunt u onze foto's collectie opslaan voor uw juiste verwijzing om uw huis goed te ontwerpen. Wij hopen onze collecties over Loungeset Buiten Outlet Kan gemakkelijk op uw huis worden aangebracht.

Oke, nu Als u meer ontwerp over nodig hebt Loungeset Buiten Outlet, U kunt onze andere huisontwerp collecties in Home category. Dus als de zorg voor onze site, vergeet niet om dit bericht naar uw sociale media te delen als u het leuk vindt en ook bezoek onze blog om de meest recente ontwerpidees over huisontwerpideeën te krijgen.

Idust.net – Loungeset Buiten Outlet – Chaise lounges hebben vele betekenissen. Het heet “ligstoelen” in het Frans, vooral in de meubelindustrie. Het kan ook verwijzen naar een gestrekte stoel, montage onder iemands poten met een fauteuil of gepolsterd terug.

Tegenwoordig, hebben moderne comforthotel en machinebouw toegestaan chaise lounges worden gebouwd en bleek naar meer economisch. Zij bieden veel comfort met name wanneer zij worden zorgvuldig geplaatst op een terras of patio. Er zijn veel verschillende alternatieven of opties bij het kiezen van een chaise lounge zoals aluminium band kussen chaise lounges of kunststof hars kussen patio chaise lounges die een verschillend ontwerp naar een patio bieden. Verscheidene van de eerdere chaise lounges werden gemaakt van rotan of caning hout.

Soorten Chaise Lounges

Partola Cartridge stijl Chaise Lounge kussen – dit aantrekkelijke en comfortabele cartridge stijl kussen is geschikt gemaakt voor commerciële of residentiële gebruik. Het kussen van dit heeft één tot vier banden afhankelijk van de grootte. Het is verkrijgbaar in allerlei kleuren en stoffen. De prijs van deze cartridge stijl is 56 US dollars. Voor meer informatie contact op met de product specialist bij 1-800-940-6123.

Avalon Chaise Lounge kussen – deze lounge is gemaakt van waterafstotende outdoor stof om de elementen doorstaan en hebben een vervagende textuur. Dit type van chaise lounge is perfect buiten het huis. Het is ook ideaal voor zwembaden, tuinen of landschappen en stranden. Het kan gemakkelijk worden schoongemaakt met warm water en milde detergentia.

Loungeset Buiten Outlet – Canine Chaise Lounge – deze unieke chaise lounge is ideaal voor huisdieren en eigenaren van gezelschapsdieren. Het beschikt over een Velcro dat elk deel van het en een oversized kussen of kussens die het Ottomaanse ontwerp naar het frame van de stoel binden beveiligt. Het heeft een machine wasbaar dekking en verwisselbare kussen. De gemiddelde kosten van deze chaise lounge is 299.99 US dollars.

Slanke hond Chaise Lounge – het is bekleed met een stijlvolle Microfiber materiaal en uitgerust met HR Reflex basis dubbele schuimrubberen opvulling. Het ontwerp is geïnspireerd door een bedrijf van huis beroemdheid inrichting. Dit is vooral voor eigenaren en honden die verwachten om te rusten en ontspannen tijd hebben gemaakt. Het heeft een afneembare en wasbare kussen en beslaat.

Eucalyptus Outdoor Chaise Lounge – het is gemaakt van Eucalyptus en is vooral zeer geschikt voor buiten gebruik. Dit aantrekkelijk en elegant ontworpen meubilair beschikt over een verwisselbare kussen dat is perfect voor een uitzicht op de tuin rust. De grootte hiervan is 77 inch breed x 25 inch in diameter x 4 duim in hoogte. De kosten van eucalyptus buiten chaise lounge is 299.99 US dollars.

Charleston Chaise Lounge – het is absoluut prachtig in de zomer in dit weerbestendig, die ziet eruit als het gemaakt van gevlochten materialen maar eigenlijk een duurzaam materiaal is. Het is perfect voor portieken, patio’s en Familiekamers. Deze ruime Charleston chaise lounge is te reinigen met water en milde zeep. Het beschikt over wielen voor moeiteloos verplaatsen, luxe ingericht en heeft een grootte van 65 inch breed x 49 inch in diameter x 39 inch in hoogte. Het is beschikbaar in achttien ontwerpen en kost ongeveer 1299.99 dollar.

Teak Chaise Lounge met kussens – de goed-bewerkte exterieur teakmeubilair heeft een schone lijn waardoor het comfortabel te gebruiken en eenvoudig te monteren dit met kussen. Het is gemaakt van hoge kwaliteit van teak hout en roestvrij staal. Dit kussen heeft een uittrekbare recipiënt of lade voor het lezen van materialen, mobiele telefoon en dranken. Het kussen is afneembaar en gemakkelijk te reinigen met warm water en milde zeep. De grootte van dit is 77 inch in lengte x 30 duim in breedte x 32 duim in hoogte en de kosten is 995 US dollars. Loungeset Buiten Outlet

Zwart leer met hout Accent Chaise Lounge-dit is ontworpen voor mensen die op zoek zijn om comfortabel te ontspannen. Het beschikt over een hoge glans accent houten trim en zwart leer. De omvang is 73 duim in breedte x 34 inch in lengte 39 inch in hoogte en de prijs is ongeveer 159 tot 200 dollar, afhankelijk van de grootte die u koopt.

Sunrise hars Chaise Lounge – gemaakt van hoge kwaliteit hars kunststof heeft een verstelbare regeling. Het is perfect naast het strand en het zwembad. De grootte van deze zonsopgang hars chaise lounge is 74 duim in lengte door 27 inch breedte x 34 inch in hoogte. De gemiddelde kosten van deze chaise lounge is 185 US dollars. Loungeset Buiten Outlet .
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *