Zwarte Rotan Stoel

Zwarte Rotan Stoel Collections

Hallo daar. Zoals u weet, Zwarte Rotan Stoel deze post is voor u voorzien, en we proberen u inspiratie of ideeën te geven Home. En als u meer op deze site zoekt, dus er zijn meer inspiratie en ideeën over Zwarte Rotan Stoel In onze home decoratie foto's collecties op deze post.

Zwarte Rotan Stoel Is een idee voor je huis, het ontwerpen van ideeëncollecties, of als je familie nodig hebt om ideeën te ontwerpen of thuis te ontwerpen, die in Home category. Deze post en het ontwerp is voor u geplaatst, en zoals u weet, hopen we dat we u inspirerende ideeën en juiste ontwerpen kunnen geven om uw huis te verfraaien en te verfraaien. En daarna kunt u het beste ontwerp of decoratie voor uw huis vinden. Dus, dit ontwerp collecties over Zwarte Rotan Stoel Misschien kunt u onze foto's collectie opslaan voor uw juiste verwijzing om uw huis goed te ontwerpen. Wij hopen onze collecties over Zwarte Rotan Stoel Kan gemakkelijk op uw huis worden aangebracht.

Oke, nu Als u meer ontwerp over nodig hebt Zwarte Rotan Stoel, U kunt onze andere huisontwerp collecties in Home category. Dus als de zorg voor onze site, vergeet niet om dit bericht naar uw sociale media te delen als u het leuk vindt en ook bezoek onze blog om de meest recente ontwerpidees over huisontwerpideeën te krijgen.

Idust.net – Zwarte Rotan Stoel – Rotanstoelen zijn ongelooflijke activa te hebben rond uw huis. De stijl en elegantie, die ze ademen zal een aroma toevoegen aan het gebied waar u de rotanstoelen hing hebt. U kunt een normale stoel omzetten in een plaats van paradijs door opknoping een rotan stoel. Het proces van opknoping van een stoel is niet moeilijk, maar er zijn sommige dingen die je in gedachten te houden terwijl doen.

1. u hebt om er zeker van te zijn dat er genoeg ruimte voor de opschorting van de stoel. Er moet ten minste zes tot acht voeten van goedkeuring ruimte boven waar de stoel zal worden. Ook moet er ten minste drie voeten van de ruimte achter de rotan-stoel voor verkeer ruimte. U kunt de hoeveelheid ruimte ruimte om een comfortabele kloof tussen de stoel en de grond, zodat u zal niet op de stoel vallen en dat het zal worden hoog genoeg op de grond om te genieten van.

2. met behulp van een hulpmiddel om te vinden van de hengsten, hebt u de balken plafond, die worden gebruikt voor het opschorten van de stoel te vinden. Het midden van de regel geeft de meest betrouwbare en veilige schorsing.

3. daarna, zult u moeten een 5/16 houten boor. Dit zal worden gebruikt voor boor een gat van ongeveer vijf inch diep in de regel. Deze voorlopig gat moet zelfs met het plafond, of loodrecht op het. Wees voorzichtig met de regel, en zeker niet om het te splitsen. Het gat moet worden geboord in het midden voor optimale stabiliteit.

4. u nu hebt teneinde de oogschroef in de balken plafond totdat het veilig is. Elke thread van de bout moet verdwijnen in het plafond pilot gat. Zorg ervoor dat het niet bewegen wanneer het gewicht draagt.

5. met behulp van een grote S-haak, nu kun je om te beveiligen en het opschorten van de rotan-stoel. Sommige gewicht leggen op de stoel voordat zitten in om ervoor te zorgen dat de oogschroef beveiligd is en dat de stoel zal niet vallen onder de druk van gewicht.

6. u hebt nu een hangende rotan stoel om te genieten en te ontspannen met. Niet spin rond in de stoel en swing te hard, of het zal vallen uit de oogschroef.

U kunt nu hebben talloze uren van ontspanning en rust met een groot stuk van rotan meubelen. Als je slim en verantwoordelijk met uw rotan stoel, zult u kunnen veilig genieten voor een lange tijd. Zwarte Rotan Stoel
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *